Múrgoles farcides sobre una crema d'ortigues
Ingredients per a 4 persones:
• 16 múrgoles de campana fresques (grosses)
• 150 g de blanc de porro picat
• 60 g de xampinyons picats
• 50 g de fetge d’ànec
• 1 clara d’ou
• 1 dl de nata líquida
• 1 pit de pollastre (sense pell)
• 150 g de brots d’ortigues
• 60 ml d’oli de gira-sol
• 2,5 dl de brou de pollastre
• 80 g de patates
• 50 g de mantega
• sal i pebre
• 16 múrgoles de campana fresques (grosses)
• 150 g de blanc de porro picat
• 60 g de xampinyons picats
• 50 g de fetge d’ànec
• 1 clara d’ou
• 1 dl de nata líquida
• 1 pit de pollastre (sense pell)
• 150 g de brots d’ortigues
• 60 ml d’oli de gira-sol
• 2,5 dl de brou de pollastre
• 80 g de patates
• 50 g de mantega
• sal i pebre
Preparació:
Font de la recepta: http://www.cuina.cat/
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada