Arròs de bacallà amb verdures i fesols

Els ingredients per a 4 persones són:
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 pastanaga
2 carxofes
8 esparregs verds
50 grams de pèsols i brots de coliflor
400 grams de penca de bacallà
100 grams de fesols bullits
100 grams de tomàquet triturat
400 grams d’arròs bomba
1 litre de brou de verdures
oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Netegeu i talleu a daus el pebrot, la pastanaga, els esparregs, la carxofa i la ceba. Sofregiu-ho en una cassola amb oli d’oliva i afegiu-hi una mica de sal. A mitja cocció afegiu-hi una mica de safrà, el bacallà tallat a daus mitjans i els brots de coliflor. Remeneu-ho i afegiu-hi el tomàquet triturat. Quan estigui mig sofregit, afegiu-hi l’arròs.
Passats 10 minuts, afegiu-hi el brou de verdures i els pèsols. Deixeu-ho coure 5 minuts més i quan bulli afegiu-hi els fesols del ganxet bullits. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Acabeu de coure-ho al forn durant 10 minuts.

Comentaris

Entrades populars