Bacallà amb pinyons



  Una forma senzilla y original de preparar el bacallà que ens arriba de L'Alt Maestrat

Ingredients per a 4 persones:

- 1 quilo de bacallà
- 100 grams de pinyons.
- 100 grams de olives verdes
- oli d’oliva.
- Sal.


Preparació:
Agafem el bacallà dessalat, el tallem a tacs, l’escorrem i li traiem totes les espines.
Desossem les olives i les piquem al morter amb ¾ parts dels pinyons
Agafem una paella grossa, escalfem l’oli, i posem a sofregir el bacallà. Quan comenci a daurar afegim les olives i els pinyons picats, tapem la paella i abaixem el foc a mínim durant uns 20 minuts, movent el bacallà per tal assegurar que es cou per igual, quan estigui quasi cuit afegirem la resta de pinyons sencers deixant-lo coure durant uns cinc minuts mes amb l’escalfor residual de la cassola.
Pot acompanyar-se amb patates guisades o amb julivert picat

Comentaris

Entrades populars