“CAMPO Y PLAYA” en honor a: Bruno

Ingredients per a 4 persones:

 1 Pollastre d’uns 2 Kg.
4 talls de conill
4 trossos de botifarra
4 llagostins
4 escamarlans
4 sèpies petites
250 grams de bolets
2 cebes mitjanes
4 tomàquets madurs
2 grans d’all
15 grams de xocolata de la pedra
1 farcellet d’herbes
Ametlles torrades
1 copeta de brandi
Oli Sal i pebre

Elaboració: Primer, salteu separadament en una cassola amb un raig d’oli les sèpies ben netes, els escamarlans i els llagostins i reserveu-los. Amb el mateix oli, daureu els talls de conill i els de pollastre i, reserveu-los. Tot seguit, talleu la ceba a daus petis i feu-la sofregir a la mateixa cassola. Un cop ben rossa, afegiu-hi el tomàquet també tallat a daus petis o ratllat i, un cop llest el sofregit, incorporeu-hi els talls de carn i regueu-ho tot amb el brandi. Quan s’hagi evaporat l’alcohol, poseu-hi les herbes aromàtiques i mulleu-ho amb aigua (o brou de carn o fumet). En una paella amb un raig d’oli, salteu els bolets i, quan el pollastre i el conill siguin gairebé cuits, afegiu-hi els bolets, la botifarra, la sèpia i una picada feta al morter amb els alls, la xocolata i unes quantes ametlles. Cap al final, afegiu-hi els llagostins i els escamarlans i rectifiqueu-ho de sal i pebre.

Comentaris

Entrades populars