MENJAR BLANC DE REUS
Ingredients per a 7 persones
Ametlles dolces pelades 400 grams.
Ametlles amargants 2 u.
Midó 50 grams.
Sucre 200 grams.
Pela de llimona 1
Canyella de canó 1
Sal 1 pols
Aigua 1 l.
Elaboració:
Per mitjà d’una batedora tritureu les ametlles amb l’aigua.
Deixeu-ho reposar a la nevera unes 6 hores per poder elaborar la llet d’ametlles.
Coleu el líquid i n’aparteu una mica per deixatar-la amb el midó.
Poseu al foc la resta de la llet d’ametlles amb el sucre, la canyella, la llimona i la sal. Deixeu-ho bullir 5 minuts.
Afegiu-hi el midó deixatat, deixeu que cogui tot ½ minut, coleu-ho i aboqueu-ho en uns motlles. Deixeu-ho refredar i serviu-hi dins del motllo o fora
Font: El Gran Llibre de la Cuina Catalana de Josep Lladonosa i Giró
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada