Conill amb samfaina

Ingredients per a quatre/cinc persones:

1 conill d'un quilo i mig
2 pebrots vermells
6 tomàquets vermells grossos
1 carbassó gros
1 albergínia grossa
2 cebes
2 grans d'all
oli
sal i pebre




Elaboració:

Es talla el conill en vuit trossos i es sala. Es posa en una cassola de fang amb una mica d'oli, és rosseja a foc viu i es reserva.
Daurar a la mateixa cassola la ceba tallada a mitges llunes, els pebrots tallas a tires i els grans d'all ben trinxats. Un cop sofregit, afegir-hi els tomàquets i el carbassó tallats a daus deixant-ho coure tot junt una bona estona molt poc a poc.

Mentrestant, peleu les albergínies, talleules en trossos i fregiu-les en una paella. Escorreu-les bé d'oli i incorporeu-les a la cassola juntament amb els talls de conill fregits.
Abocar-hi un got d'aigua, rectificar de sal i pebre, i deixar-ho coure molt lentament durant una hora més o menys.

font  Delícies del rebost

Comentaris

Entrades populars